Sa SeverinomPredsjednica prvi puta u povijesti RH izvela članove kluba u diskoteku The Best u Zagrebu na ples i druženje sa zagrebačkim klubom Vjeverica. Bio je to za sve osobe s intelektualnim oštećenjem izniman događaj nakon cjeloživotne izolacije od strane  društvene zajednica koja njih smještava u odvojene specijalne grupe u vrtićima i školama, a posljedično se sugrađani odnose prema istima kao građanima drugog reda. Povodom toga na prijedlog predsjednice Šemse Mustačević i Ankice Orešković iz Zagreba, iste organiziraju niz integracijskih sadržaja kako bi se izjednačile mogućnosti i pravo na uključenost u život društvene zajednice.

Jedna od mnogobrojnih akcija je i  dogovor sa pjevačicom Severinom i grupom Kolonija da prirede nastup u diskoteci „The Best“ u Zagrebu sa plesom, otvoren za sve sugrađane i osobe s intelektualnim oštećenjem zbog poticaja na integraciju.

Uz ples i druženje, nastale su nove ljubavi, kontakti i prijateljstva, a o svemu članovi kluba sa radošću prisjećali su se tokom druženja uz sok i kavu u klubu Sunce.