Sanjin rođendanUnatoč epidemije klupske aktivnosti odvijale su se svakog radnog dana čitave godine, uz strogo poštivanje epidemioloških mjera.  Korisnici usluga, članovi kluba, svjesni opasnosti i načina prijenosa bolesti nosili su maske i držali distancu što je bilo moguće  iz razloga što klub ima 4 uređena kabineta za razne sadržaje i aktivnosti.

U 4 kabineta organizirane su aktivnosti od likovne, informatičke, škole samozastupanja i neformalnog obrazovanja. Cilj svake radionice je brža i bolja osobna i socijalna integracija. Dok članovi kluba provode vrijeme u klubu, obitelj istovremeno ima slobodno vrijeme za sebe.

Na taj način povećava se kvaliteta života korisnika i njihovih obitelji na dnevnoj razini. Udruga posvećuje naročitu pažnju individualnom pristupu svakom korisniku, kako bi zadovoljila osobne potrebe za zabavom, uvažavanjem i slobodom odlučivanja o izborima sadržaja aktivnosti u klubu. U 22 godini rada kluba takav pristup korisnicima, dokazao je lokalnoj zajednici, socijalnoj sredini i obiteljima, da se kod korisnika razvija bolje samozastupanje, nove komunikacijske vještine i kreativnost što stvara bolju prihvaćenost u društvu.