Nastup na festivalu INKAZ 03Glazbena skupina „music  Art Sunce“ sudjelovala je tradicionalno na 12.  festivalu  „INKAZ“  u kazalištu  „Trešnja“ Zagreb . Voditelj muzičke radionice  glazbenik Neven Mehun pripremao je niz godina iznenađenje za publiku na udaraljkama sa članovima kluba. Svoje dosege i talente predstavili su na Festivalu  INKAZ ove godine u Gradskom kazalištu  „Trešnja“ u Zagrebu  koji se održavao od 19 – 22. travnja  u organizaciji Centra za odgoj i obrazovanje Dubrava.

Ove godine   članovi kluba „Sunce“ Varaždin predstavili su se kao skupina pod nazivom  „music  art  „Sunce“  sa  mixom  instrumentalnih  glazbenih djela Indian Tom Tomsa “ Bossa nova na naš način „ u trajanju od 10 minuta.
Solo dionice na gitarama  i sintesajzeru svirala su tri učenika Jazz grupe iz Glazbene škole Varaždin, prateći glazbenu skupinu od 7 učesnika iz Sunca Varaždin na raznim vrstama udaraljka i bubnjeva.
Zajednički ručak svih učesnika organiziran je u Centru za odgoj i obrazovanje Dubrava.
Glazbena skupina udruge „Sunce“ Varaždin primila je  Priznanje za  izvedbu i sudjelovanje na festivalu.
Na festivalu INKAZ nastupilo je više stotina sudionika u 80 raznih predstavljanja iz 49 udruga ili ustanova iz Hrvatske, Slovenije i BiH.