Nastup Glazbene na F=M 04Od 25.05.-27.05.2010 održan  je 9. Festival jednakih mogućnosti  F=M u Zagrebu. U cilju prosvjećivanja javnosti i doprinosa osoba s invalidnošću kulturno umjetničkom životu u zajednici Društvo tjelesnih invalida sa predsjednikom Milanom Ožegović  organiziralo je devetu godinu za redom Festival jednakih mogućnosti na kojem zajednički sudjeluju osobe bez i sa invaliditetom.

Udruga „Sunce“ Varaždin sudjelovala je niz godina na Festivalu jednakih mogućnosti na području likovnog, glazbenog i dramskog programa Festivala.

Ove godine glazbena skupina „music  Art Sunce“ Varaždin  predstavila na F=M u Zagrebu na Trgu bana Jelačića sa djelima Indian Tom „Tomsa – Bossa nova na naš način“. Članovi glazbene skupine svirali su na 3 bongosa ( na stalcima), 3 člana na ručnim udaraljkama i dobošu, a solo dionice na električnoj i bas gitari te sintesajzeru  svirala su tri učenika Jazz grupe iz Glazbene škole  Varaždin. Glazbena skupina primila je  priznanje i Zahvalnicu za  vrlo atraktivno i zapaženu izvedbu djela te za sudjelovanje na festivalu.Glazbenik Neven Mehun uvježbao je grupu  „music  Art Sunce“  Varaždin  za nastupe na festivalima.