Stanari u inkluzijiProgram organiziranog stanovanja uz podršku osoba s intelektualnim oštećenjem  uspješno se provodi u kontinuitetu od 2004. godine na adresi Tina Ujevića 46 u Varaždinu. Osnivač i asistent bila je Sunčana Kovačić (r. Š. Mustačević) do 2015. godine. U stanu  kontinuirano žive dva korisnika koji su od osnivanja do danas razvili uz pomoć volontera sve socijalne i društvene vještine te im je potreban minimalni sustav podrške, koji im volonterski od 2015. godine pruža Ljubica Bahun.

Svijetli primjer uspješnog i sretnog života u „inkluziji“ je  Vjekoslav Bešenić, za prijatelje Slavek. Zbog problematične situacije u obitelji, proveo je život kod udomitelja, a zbog teškoća u razvoju kao dijete završio je u Specijalnoj školi. Od 2004.godine on živi samostalno u stanu uz podršku volontera, kuha jednostavna jela, sam pere i pegla veš, obavlja samostalno sve kućanske poslove i ugošćuje prijatelje.

On je odgovoran za otvaranje i zatvaranje Kluba, za održavanje reda u Klubu i pomaže ostalim članovima. Obavlja i niz drugih poslova, a sve to naučio je u organiziranom stanovanju. Aktivno sudjeluje u radu svih radionica u klubu.

Slobodno vrijeme korisnici programa korisno ispunjavaju u radionicama kluba „Sunce“ baveći se slikarstvom, informatikom, sportom, a svoje rezultate i dostignuća prezentiraju zajednici sudjelovanjem na sportskim, kulturnim i raznim društvenim događanjima u  gradu Varaždinu i šire.