Web stranice uređuju Sunčana Kovačić (Šemsa Mustačević) i Ivan Fundak. Uređivanje web stranica sastoji se od prikupljanja stručnih materijala za  informiranje, praćenje događaja vezanih uz programske aktivnosti osoba s intelektualnim oštećenjem, praćenje događaja na području cijele RH i praćenje događaja od strane drugih Udruga.
Preko web stranica udruga obavještava javnost o postignutim rezultatima koje financira MDOMSP kroz trogodišnji Program i Grad Varaždin. Sadržaj stranica prema ugovorenom Programu ima edukativan i informativan karakter, prilagođen svim ciljanim skupinama, predmetnog programa.

Obavijestima na internetskim stranicama: Udruge www.sunce-varazdin.hr, prikazana su postignuća korisnika kroz radionice kluba, u programu samostalnog življenja uz podršku, savjetovalištu za roditelje, neformalnom obrazovanju, što znatno doprinosi prihvaćanju osoba s intelektualnim oštećenjem u lokalnoj zajednici.

Kako ne postoji niti jedna  specijalizirana tiskovina koja  bi se bavila isključivo s problematikom zaštite i unapređenja socijalnog statusa osoba s intelektualnim oštećenjem, smatramo program izdavaštva na webu opravdanim i korisnim višestruko: od informacije usmjerenoj lokalnoj zajednici i šire, roditeljima, udomiteljima i korisnicima programa, do senzibiliziranja javnosti za inkluziju i integraciju osoba s intelektualnim oštećenjem u život lokalne zajednice.