Tuhelj 01Savez osoba s IT organizirao je Kamp u Tuheljskim toplicama za sve Udruge članice Saveza u razdoblju od 05.12.2018. – 07.12.2018. godine u sklopu druge godine provedbe trogodišnjeg programa (2017. – 2020.) pod nazivom „II – Kvalitetna edukacija udruga – put u nove izazove“ financiran od Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku. U radu kampa  sudjelovali su predsjednica udruge „Sunce“ Varaždin Ljubica Bahun i tajnik Albin Vrbanić, a u radionicama kampa sudjelovali su Nikola Bahun i Vjekoslav Bešenić, članovi kluba Sunce Varaždin.

Dana 05.12.2018. otvaranje kampa, pozdravnu riječ i raspored aktivnosti kampa predstavila je Mirjana Jakovčev, predsjednica Saveza. Predstavnici MDOMSP tematski su izložili način financiranja udruga za provođenje programa , proširenje mreže pružatelja usluga i niz aktualnosti iz zakona. Prisutni imali su mogućnost postavljanja pitanja i davanje prijedloga. Predstavnici Udruga iz  Karlovca, Siska i Slatine imali su prezentaciju rada njihovih udruga.

Sljedećeg dana u četvrtak 6.12.2018. godine pravnica Božena Kuk iz Saveza prezentirala je sažetak propisa o profesionalnoj rehabilitaciji  i zapošljavanju osoba s invaliditetom, načinu i potpori u zapošljavanju osoba s IT . Dr. sc. Daniela Bratković daje primjere dobre prakse zapošljavanja uz podršku iz zemlje i svijeta. Catela,O.  Jakovčev M. Blaha M. i Osmanović T. iznose pregled događanja u Hrvatskom Savezu.

Dana 07.12.2018. godine u Termama Tuhelj, Tuheljske Toplice održana je 3. sjednica Glavnog odbora Saveza na kojoj je bila nazočna član Ljubica Bahun.. Razmatrali i usvajali su se sljedeći akti Saveza: Pravilnik o pristupanju u članstvo saveza,       Pravilnik o radu Etičkog povjerenstva Saveza i Pravilnik o zaštiti osobnih podataka Saveza.

Istog dana održana je redovna Skupština Saveza na kojoj je bila prisutna članica Ljubica Bahun.