EPSON scanner image

U organizaciji Saveza udruga organizirano je ljetovanje  u Puntiželi u dvije grupe od 17. – 26.06.2001.g. i od 26.06. – 06.07.2001. godine. Udruga „Sunce“ Varaždin dobila je 5 mjesta za ljetovanje u prvoj grupi te je  predsjednica na vlastitu odgovornost i sa vlastitim osobnim automobilom vozila 4 člana kluba i to Ivančić Andriju, Vindiš Tomicu, Femen Velimira i Kovačić Tomya na ljetovanje.

Ljetovanje je za sve članove bilo besplatno, a troškove prijevoza snosila je predsjednica Šemsa Mustačević. U prvoj grupi ljetovalo je pet osoba iz kluba Sunce Varaždin, a u drugoj grupi ljetovali su članovi kluba Sunce Ludbreg. Nakon deset nezaboravnih dana ljetovanja sa predsjednicom vratili su se sretni korisnici, puni impresija i novih iskustava u Varaždin.

Organizator Hr. savez organizirao je školu plivanja sa učiteljem plivanja, a u slobodno vrijeme društvene igre, športska natjecanja i razne aktivnosti prema potrebama i mogućnostima korisnika. Autor projekta bila je stručna tajnica prof. Ljerka Begić. Nakana zajedničkog ljetovanja bila je provjera stečenih socijalizacijskih vještina članova kroz program rada klubova.