2009 F=M Zagreb Muz moje zene 25Dana 25.05.2009.godine dramski studio Sunce“ Varaždin predstavio se u 20 minutnoj izvedbi novim igrokazom „Muž moje žene“. Voditeljica dramske skupine Šemsa Mustačević napisala je tekst i prilagodila glumcima amaterima. Nakon što je uvježbala tekst i postavila na scenu u HNK Varaždin, poznati  Hrvatski glumac Ljubo Kerekeš pružio je stručnu pomoć u edukaciji glume i postavio scenski nastup. Voditeljica Šemsa Mustačević primila je plaketu sa zahvalom za doprinos uključivanja osoba s invaliditetom u svijet umjetnosti i kulture.

U igrokazu glumilo je 8 glumaca – amatera iz kluba „Sunce“ Varaždin. Scena za nastup i izložbeni prostor  ove godine postavljen je  u parku i paviljonu na Trgu N.Š. Zrinskog (Zrinjevac) .Nastup dramske skupine započeo je u 18,40 sati. Vrlo uspješan nastup publika je pozdravila burnim aplauzom.

F=M, Festival jednakih mogućnosti je izuzetan po tome jer osobe s invaliditetom nastupaju zajedno sa poznatim hrvatskim umjetnicima. Festival je javna priredba urbane kulture u Zagrebu na kojem  dramski studijo „Sunce“ Varaždin sudjeluje od 2002.godine na područjima glazbenih, scenskih i likovnih ostvarenja.