Udruga „Sunce“ Varaždin sve programe i projekte financira isključivo sredstvima  dobivenim od Ministarstva i Grada Varaždina. Problem je da iznos dobivenih sredstava za  cjelogodišnje financiranje od strane Grada Varaždina i Ministarstva nije dovoljan za sve troškove a koji se sastoje od mjesečnih režijskih troškova stana za inkluziju i radnog asistenta u inkluziji, do materijalnih troškova Kluba i stručnih voditelja radionica. Uz navedeno ne priznaju se svi troškovi poslovanja Udruge sukladno Zakonu, na primjer platnog prometa, bankovnog računa, knjigovodstveni troškovi i slično,  iako bez ovih usluga Udruga ne može raditi.

Zbog navedenog vodstvo Udruge organiziralo je posebnu donacijsku licitaciju slika iz Likovnog ateljea kako bi se prikupila sredstva za obogaćivanje blagdanskog razdoblja članovima Kluba  pod nazivom, “Podijelite i pozovite”:
Pomognite nam dijeljenjem ove objave  prijateljima i obitelji. Svaka podrška osobama s teškoćama i nama,  je važna!
Slika iz produkcije likovnog ateljea “Sunce” autora Vjekoslava Bešenića.
Naziv djela je “Leptir”,  akril na platnu, dimenzije 50x60cm.

  • Pravila licitacije:
    – Početna cijena: 50 eura
    – Kako sudjelovati: Ostavite ponudu u komentarima ispod objave.
    -Svaka sljedeća licitacija mora biti minimalno 1 euro veća od zadnje ponude.
    -Završetak licitacije: 12.12.2023. u ponoć
  • Pobjednik:
    – Najviša ponuda na kraju licitacije određuje pobjednika. Nakon završetka licitacije kontaktirat  ćemo osobu koja je dala najveću ponudu u ovoj licitaciji te dogovoriti  detalje donacije i  preuzimanja slike.
    – Donacije dobrodošle: Ukoliko želite podržati rad naše Udruge, prihvaćamo i direktne financijske   donacije. Sve uplate možete izvršiti na broj računa Udruge:  HR4024840081100828864

Sredstva za blagdane:
Sva prikupljena sredstva bit će posvećena stvaranju čarolije blagdana za naše članove. Budite dio ove humanitarne inicijative!
Pokažimo zajedništvo i ljubaznost i u ovoj  sezoni. Hvala vam na podršci!

Sakupljena sredstva omogućila su kupovinu božićnih poklona i druženje uz domjenak članovima Kluba, da i oni osjete zajedništvo i čaroliju Blagdana.