Dana 27.04. 2004    na 6. INKAZ-u 2004 u HNK Trešnja u Zagrebu, član udruge „Sunce“ Varaždin i glazbene radionice Isljam, otpjevao je pjesmu Darka Domjana „Sedam suza“.  U dobroj suradnji sa Glazbenom školom Varaždin, stručnu pomoć pružila je Isljamu profesorica solo pjevanja. Uz njenu strpljivu edukaciju Isljam je postigao  zadovoljavajući napredak u pjevanju, izričaju i scenskom nastupu.

Bio je to njegov prvi javni nastup i prvo scensko iskustvo, a uspješno predstavljanje izmamilo je  aplauz i simpatije gledatelja HNK Trešnja. Najvažnije je bilo osobno poboljšanje njegove slike o samom sebi, vlastitim mogućnostima, zadovoljstvo zbog priznanja i prihvaćanja od strane publike.

 

Udruga „Sunce“ Varaždin četvrtu godinu za redom u  okviru kreativnih klupskih radionica, jednom tjedno održava glazbenu radionicu pod vodstvom Mustačević Erika. U glazbenoj radionici sudjeluje dvadesetak članova kluba prema osobnim željama i mogućnostima. Aktivnosti glazbene radionice potiču razvoj ritma uz Orffov instrumentarij, timpane, gitaru pjevanje i vježbanje izričaja teksta.

Član glazbene radionice Isljam izrazio je želju da pjeva solo na Festivalima, što mu je predsjednica Udruge sa zadovoljstvom omogućila.