gradonacelnik-goran-habus-pozdravlja-prisutnePovodom Međunarodnog dana osoba s invaliditetom organiziran je prijem kod Gradonačelnika Habuš Gorana prijem dana  2. prosinca 2016.godine u 10 sati u Gradskoj vijećnici.
Grad Varaždin oduvijek  pokazuje visoki nivo skrbi za  sve sugrađane, a naročito za osobe s  invaliditetom. Zbog što bolje suradnje lokalne samouprave i organizacija civilnog društva sa pročelnicom Upravnog odjela  za društvene djelatnosti Danijelom Vusić osnovano je Povjerenstvo za osobe s invaliditetom Grada Varaždina.
Prijemu su prisustvovali Predsjednica Povjerenstva Danijela Vusić  te svi članovi Povjerenstva za osobe s invaliditetom, a za osobe s intelektualnim teškoćama Šemsa Mustačević .

Gradonačelnik  je pozdravio  sve prisutne sa željom da čuje članove Povjerenstva i predstavnike  civilnih Udruga u Gradu kako surađuju sa Gradom, o problemima i uspjesima  koje postižu preko svojih Udruga i programskim planovima za budućnost, radi poboljšanja kvalitete življenja osoba s invaliditetom.

Članica Povjerenstva Šemsa Mustačević uz pozdrave navela je programske aktivnosti udruge „Sunce“ Varaždin koje je započela prije dvadeset godina i prije mnogih zakona o izjednačavanju mogućnosti i ravnopravnost osoba s invaliditetom, zahvalila se gradonačelniku Goranu Habušu, pročelnici Danijeli Vusić  za izuzetnu suradnju i skrb za sve osobe s invaliditetom u Gradu, te najavila svoje povlačenje nakon dvadeset godina volonterskog rada u razvoju civilnog društva preko Udruga „Sunce“ u Varaždinskoj županiji.