Poklon likovnog ateljea i članova skupštine osnivaču i staroj predsjednici Sunčani KovačićDana 19.05.2018.g. predsjednica i osnivač Udruge Šemsa Mustačević (dalje Sunčana Kovačić) u prostorima hotela „Varaždin“ u Varaždinu, sazvala je izvanrednu Skupštinu zbog izbora novog predsjednika Udruge. Dugogodišnja dopredsjednica Ljubica Bahun preuzela je rukovođenje Udrugom.  Njezino bogato iskustvo, znanje i organizacijske sposobnosti garancija su daljnjeg razvoja programa Udruge. Sunčana Kovačić u svome oproštajnom govoru napominje kako je u  proteklih 22  godine djelovanja Udruga stalno razvijala i vodila programe i projekte, osnivala nove radne skupine za sve zahtjevnije programe i projekte.
To je stalno privlačilo nove članove, postavljalo pred nju sve veće izazove i zahtjeve, ali ujedno i stvaralo veliku obitelj stručnjaka, roditelja i njihove djece, koji su širili viziju Udruge diljem Hrvatske pa i u BiH.

Ljubica Bahun nova predsjednica udruge „Sunce“ Varaždin u oproštajnom govoru u ime članova Skupštine uputila je Sunčani Kovačić iskrene čestitke i zahvalu za golemo odricanje, mukotrpan rad na stvaranju i razvoju Udruge. Napominje kako je trajno  nalazila vrijeme i snagu da misao, iskustvo i znanje ovjekovječi kroz inovativne modele integracije, inkluzije i klupskih aktivnosti za osobe s teškoćama u razvoju i njihove obitelji. Njezina snaga, uvjerenje i entuzijazam  doprinjeli su dobivenim mnogim javnim priznanjima za rezultate rada Udruge, koji su  odjeknuli diljem RH.

Na kraju uručila je bivšoj predsjednici likovni uradak umjetničke stilizacije, sliku koju su sa mnogo ljubavi nacrtali članovi likovnog ateljea „Sunce“ i buket cvijeća.