Latica naslovnaDana 29.07.2018.g. članovi Udruge ‘Sunce’ Varaždin i Ivanečko sunce dočekali su u 8 sati u jutro ispred hotela Turist predstavnike Udruge ‘Latice’ iz Koprivnice. Udruga „Latice“ iz Koprivnice organizirala je humanitarnu akciju “Mali korak za veliki start – Dva kotača uz vas su jača” sa ciljem senzibiliziranja zajednice i prikupljanja sredstava za opremanje prostora udruge ”Latice”. Nositelj ove humanitarne akcije bio je Tomislav Gregurić, koji je svojim biciklom obišao niz gradova u 16 dana, sa ukupno prijeđenih 2300 kilometara.

U Varaždinu ispred Hotela Turist, Tomislava Gregurića dočekali su članovi Udruge Sunce Varaždin i Udruge Ivanečko Sunce. Nakon srdačnog kratkotrajnog druženja Tomislav Gregurić nastavio je putovanje biciklom prema Ludbregu, odnosno do krajnje točke u Virju.

Predstavnici udruge „Latice“ iz Koprivnice pozvali su prisutne i lokalnu zajednicu da se uključe u ovu akciju donacijom – kupnjom kilometara po cijeni od 20 kuna, kupnjom promotivnih majica ili izravno financijskom pomoći na račun udruge „Latice“.