Plakat udruge Sunce VaraždinJavno priopćavanje i točna informacija doprinose  prihvaćanju i upoznavanju sugrađana sa osobama s intelektualnim oštećenjem, njihovim potrebama i mogućnostima. Udruga „Sunce“ Varaždin od osnivanja koristi pisane i elektronske medije, jedanaest godina izdavala je vlastiti časopis Sunce, ima web stranice na adresi  www:sunce-varazdin.hr, facebook stranice, a sada je prihvatila suradnju sa televizijskim kanalom „ Info  kanal Varaždin“ . Tako je proširena mogućnost  objavljivanja aktivnosti u području vlastitog djelovanja, a sve u korist osoba s intelektualnim oštećenjem.

Po nalogu predsjednice Ljubice Bahun, zadužen je Albin Vrbanić za dostavu informacija i fotografija  info kanalu Varaždin.

Naime, Grad Varaždin pokrenuo je televizijski kanal preko kojeg se 24 sata na dan objavljuju sve važne obavijesti  za građane. Varaždin info kanal dostupan je za korisnike Magić Neta, vidljiv na tv u Varaždinu i može se pratiti preko YouTube-a , a uskoro će biti dostupan i na web stranici Grada Varaždina te na nekoliko TV punktova u gradu.

Ovo je odlična prilika za kontinuiranu promociju vlastite djelatnosti, događanja, novosti i sve važne informacije iz područja djelovanja Udruge.