Premjerno  na 7. festivalu  „INKAZ“ u kazalištu „Trešnja“ Zagreb  dana 13.04.2005.godine , dramski studio „Sunce“ Varaždin predstavio je novi igrokaz „Saobračajka“. Voditeljica dramskog studija  Šemsa Mustačević napisala je i individualno mogućnostima prilagodila tekst  glumcima – amaterima. U igrokazu „Saobračajka“ nastupalo je devet glumaca  – amatera članova kluba „Sunce“ Varaždin.

Nakon  uvježbanog teksta u prostorima kluba „Sunce“ Varaždin,  voditeljica je probe održavala na sceni u HNK Varaždin. Uvježbani igrokaz postavljen  na scenu u HNK  stručno je obradio  poznati  glumac  Ljubo Kerekeš.  Glazbu za scenski nastup i kostime odabrala je Šemsa Mustačević. Voditeljica i dramska skupina primili su prigodne poklone i priznanje za sudjelovanje na festivalu. Kvaliteta glume i scenskog nastupa osoba s intelektualnim teškoćama doprinose integraciji te uključivanju osoba s invaliditetom u društvenu zajednicu.

Organizator festivala Centar za odgoj i obrazovanje Dubrava  organizirao je sedmu godinu za redom festival  ove godine od 12.04.-14.04.2005. godine u gradskom kazalištu „Trešnja“ u Zagrebu. Zajednički ručak svih učesnika bio je u Obrazovnom centru Dubrava.